Hjallerup Booking

Hvordan kan Hjallerup Booking bruges?

Vi bringer her små hurtige ideer til hvad hjallerup-booking.dk kan bruges til.

Idrætscenteret:
Der er mange måder at anvende booking-siden til. Det kunne være booking til Spinning i Hjallerup Idrætscenter. Her booker du ind med dine oplysninger. I dette tilfælde vil der være en "lås" på tilmeldte således der ikke kommer flere end der er cykler til. Du vil derfor kunne se om der er flere ledige pladser eller om du er fx nr. 3 ug af 13. Booking lukker således når der fyldt op.

Traileren:
Det kunne være en grundejerforening, hvor man kan leje fælles-trailer ½ dag ad gangen eller hele dage. Her kan man bruge kalenderen og melde ind således man kan se hvornår de er ledige...

Arrangementer:
Der er altid en database over tilmeldte til et "arrangement" / booking. Her kan man så tage Entré efter dette. Det kunne være et arrangement i Kulturhuset, Biblioteket mv. med et foredrag hvor der kun er 50 pladser. Så er værktøjet her til at sikre at der ”kun” sælges billetter til netop 50 personer.

Der er 2 tennisbaner, men hvem har bolden?
Der kunne tænkes at man kan leje tennisbanerne 2 timer ad gangen. Her kan booking siden bruges til at kontrollerer og styre bookningerne. Interesserede kan fra en hvilken som helt computer booke sig ind og derefter tage ned og spille i den tid, der er reserveret.

Andre muligheder:
•    Udsende reminder til tilmeldte via. email
•    Få en samlet liste over tilmeldte
•    Man kan afmelde eller tilmelde folk som "administrator".
•    Lyntilmelding for allerede eksisterende bruger, indtastning af telefonnr.
•    Samlet sted for alle bookninger i Hjallerup.
•   
Husk siden er gratis at benytte af foreninger i Hjallerup, under Hjallerup Samvirke.
Hvis du efter læsning af dette fik lyst til at komme i gang med at bruge hjallerup-booking, så kontakt enten Hjallerup Samvirke på info@hjallerup-samvrke.dk eller Ultimate Web på dennis@ultimate-web.dk